THUIS MET LINDA

Persoonlijk interieuradvies

Contact

Forsythialaan 15, 7101XJ Winterswijk

Email: info@thuismetlinda.nl
Tel: 0642608558
Herfst

Zin in de herfst!

De meeste mensen vinden het jammer dat het herfst is. Het einde van de zomer en het buiten leven. Misschien ben jij ook wel zo iemand of word je er zelfs neerslachtig van. Persoonlijk word ik er altijd heel blij van. Ik leef op als de herfst begint. Ik voel me er goed bij en wordt er een beetje nostalgisch van. Verlangen naar (nog meer) gezelligheid met mijn gezin, rode wijn drinken met vrienden of tijd doorbrengen met familie. In huis gaat, zodra het kan de kachel aan. Ik steek een extra kaarsje aan en doe de gordijnen dicht. Dichtbij de kachel zitten of lekker op de bank kruipen onder een dekentje. Ik hou ervan.

Buiten verandert de natuur. Rode, gele, en bruine tinten wisselen zich af. De natuur is dan op zijn mooist. Een prachtig palet vol rijke, aardse en warme tinten. De herfst haal je makkelijk in huis. Ga uitwaaien in het bos en kom terug met kastanjes en dennenappels.  Stop ze in een grote vaas of maak er een krans van.(genoeg ideeën op Pinterest) Je kunt ook herfstblad meenemen uit het bos en die laten drogen tussen een dik boek. Geef het blad een mooie plek in huis door het in een glazen fotolijstje te stoppen en op te hangen.

Vind je het niet erg om wat geld uit te geven aan je interieur? Koop een paar mooie kussens en een plaid voor op de bank. Bij Leenbakker hebben ze veel keuze. Denk aan cognackleur, okergeel, diepe roden, goudtinten en mix ze allemaal door elkaar, net zoals de herfst dat buiten doet! Ook altijd goed: een vloerkleed. Weg met die koude vloer. Helemaal zin in iets anders? Verf je muur in een andere kleur. Bijvoorbeeld leather brown, spicy yellow of Cayenne red van Histor. Kortom geniet van de herfst en van jouw huis. Ik hoop dat je er net zo bij van word als ik.

Herfst

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Whatsapp

Whatsapp

Hallo!

online