THUIS MET LINDA

Persoonlijk interieuradvies

Contact

Forsythialaan 15, 7101XJ Winterswijk

Email: info@thuismetlinda.nl
Tel: 0642608558

Over mij

LINDA TE BRINKE

Ik ben Linda te Brinke, geboren en getogen in Winterswijk. Samen met mijn man heb ik een stel prachtige kinderen en ik heb mijn eigen interieurontwerpstudio. Een bezig bestaan en daarom kan ik het zo waarderen om thuis te komen in een huis dat bij mij en mijn gezin past. Een huis dat volledig tot zijn recht komt. Sfeer, rust, de functionaliteit die mijn drukke gezin nodig heeft, met mooie en voor ons waardevolle spullen.  Dat wil ik ook graag voor anderen creëren.

Een goed interieuradvies moet voor iedereen binnen bereik en betaalbaar zijn. Thuiskomen in een huis waarin je je helemaal thuis voelt, waar je je optimaal kunt ontspannen. Of werken in een prettige en stimulerende omgeving. Dat gun ik iedereen.

Sinds ik mij kan herinneren ben ik bezig met interieur. Ik veranderde mijn kamer eindeloos vaak. Creëerde hoekjes waar mijn spullen mooi in uitkwamen en verfde mijn kamer in kleuren waarmee mijn ouders in eerste instantie niet blij waren, om vervolgens tot de conclusie te komen dat het toch niet zo gek was. Inmiddels heb ik opleidingen gevolgd bij Lighting Design Academy en Mignon van de Bunt. En ik ben lid van Interieur Professionals Plaza.

Met Thuis met Linda wil ik voor mijn klanten ook een interieur ontwerpen dat past bij hun persoonlijkheid en budget. Dat de gewenste sfeer ademt en alle mensen in het huis of bedrijf bedient. Een interieur draait niet om de laatste trends en die ene hippe kleur van nu. Je omgeving is geen showroom, er wordt geleefd en dat mag gezien worden. Wil jij dat ook, neem dan contact met me op en ik help je daarbij.

CONTACT

Neem contact met me op, zodat we samen van jouw plek een thuis kunnen maken!

Forsythialaan 15, 7101XJ Winterswijk

Tel: 06-42608558

Email: info@thuismetlinda.nl

  Start a Conversation

  Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

  Whatsapp

  Whatsapp

  Hallo!

  online